Julie Errebo-O'Neill

Når jeg er i min yoga praksis oplever jeg et flow – ikke konstant, men ind imellem. En tilstand hvor alting flyder derudad, hvor jeg ikke prøver på at kontrollere noget, og hvor jeg ikke oplever modstand. Der opstår en samhørighed, et nærvær og en stabilitet, hvor jeg oplever at alting er okay, lige i det øjeblik.

Selvfølgelig er der dage hvor det føles som om ingenting fungerer og min krop er tung og træt, og så er er de magiske dage, hvor alting flyder. Kunsten er at acceptere dette faktum, for sådan er rytmen i livet også, når vi står af yogamåtten.

Yogaen har givet mig redskaber, som har forbedret min livskvalitet. Med fokus på åndedrættets kvalitet og dybde, kommer mit sind i fokus, og jeg fornemmer kroppens ønsker og fornemmelser. Dette redskab tager jeg med mig når jeg er af min måtte og bruger den samme mindfulness til at møde svære situationer i hverdagen. Jeg tager nogle dybe vejrtrækninger, tjekker ind med fornemmelserne i kroppen, og tager valg som er motiveret ud fra et fokuseret sind og hjerte.

Alt dette nyder jeg, at formidle videre til personer, som er på den samme rejse som mig.

Hold

Underviser i Ashtanga begynder og let øvet, blid yoga og mindful yoga

Uddannelser

 

• Yogauddannelsen i Aarhus (200 timer)

– 5. sæson v/ Tanja Sofie

Yogaerfaring

  • Har undervist i mind-body-flow-inspireret yoga på Aarhus Universitet 2015-2016.
  • Har undervist i Ashtanga begynder og let øvet, blid yoga og mindful yoga siden 1. november 2016.
  • I min egen praksis, har jeg siden 2013 snust til mange forskellige yogaformer, og mange af disse udforsker jeg stadig. Dog har jeg haft en stabil Ashtanga Vinyasa yoga-praksis siden foråret 2016.

tanjasofie_outline_hvid.png

Heart of Yoga v/Tanja Sofie Schøndorff · Viborgvej 161 A, 8210 Århus V (Gratis parkering ved døren) · CVR: 35 13 09 93
Kontakt: Tanja Sofie Schøndorff • Mobil: 25 679 931 • E-mail: yoga@tanjasofie.dk