Yin Yoga giver dig en god mulighed for at mærke dig selv og finde en dyb indre ro

 

Mia_mindful_yin.jpg

Yin Yoga

  • Åbent hold for alle
  • Du kan starte når du vil.

 

Mias beskrivelse af Yin Yoga

Du ligger/sidder normalt i hver stilling imellem 3 og 7 minutter, hvor din krop vil være støttet af alle de props (blokke, pølle, tæppe og bælte) der vil være nødvendige for at du føler dig tilpas. Til hver stilling vil der være flere variationer, så der er noget der passer til alle. Undervejs i hver stilling vil du få mulighed for at justere stillingen (gå dybere ind i eller bakke lidt/helt ud af stillingen). 

Alle mennesker er forskellige og det er derfor meget forskelligt, hvad hver enkelt synes er rart. 

I yin yoga er din puls helt nede, bevægelserne ind og ud af stillingerne er langsomme og rolige. Imellem hver stilling er der en rebound, hvor du mærker efterklangen fra den netop afsluttede stilling. 

Stillingerne vil variere mellem dybe stræk, restorative stillinger og enkelte blide dynamiske sekvenser. Vi afslutter altid med afspænding. Nogle gange vil holdet også indeholde pranayama (åndedrætsøvelse) eller meditation.


Idas beskrivelse af Yin Yoga

I mine Yin timer holder vi stillingerne i 2-5 min ad gangen.

Vi arbejder tålmodigt med kroppen og det er de følelsesmæssige, mentale og fysiske oplevelser vi får på vejen, der har vores fokus.

Stillingerne er oftest dybe siddende eller liggende stræk. Gennem disse stræk kan vi få adgang til det bindevæv, der er dybt forbundet i hele vores krop. Det kan være udfordrende og samtidig føles fantastisk befriende, når man via sit åndedræt og opmærksomhed lader kroppen og sindet give slip. Yin kan derfor virke forløsende både mentalt og fysisk.

Disse yin timer er ikke at forveksle med restorativ eller blid yoga, men man kan altid moderere hver enkelt stilling efter behov.

Vi starter med en kort meditation og slutter altid med mindst 10 min. afspænding.

Du finder din underviser og holdskema herunder.

Mia Bendtsen Ida Krogh Holdskema

tanjasofie_outline_hvid.png

Heart of Yoga v/Tanja Sofie Schøndorff · Viborgvej 161 A, 8210 Århus V (Gratis parkering ved døren) · CVR-35130993
Kontakt: Tanja Sofie Schøndorff • Mobil: 25679931 • E-mail: heartofyoga@tanjasofie.dk

* * *

COOKIES:
Ja, vi bruger cookies (det er ganske harmløst, du kan læse mere om det her)

* * *

Denne side er bygget med Simplero.