Yogainstruktør Tina Hansen er afløser i Heart of Yoga


tinahansen_portrait

Jeg hedder Tina og jeg er yogainstruktør på holdene...

På trods af, at min mor altid har dyrket yoga, startede min yogarejse først i 2015, hvor jeg deltog i et 8 ugers MBSR forløb (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) i forbindelse med mit arbejde i socialpsykiatrien.

Her gik der mildt sagt et lys op for mig og jeg blev “afhængig” af yogaen og meditationens vej til indsigt og ro i en foranderlig og hektisk verden.

Efterfølgende har min nysgerrighed bragt mig til alverdens yogastudier, events, yoga- og mindfulness retreats i ind- og udland, hvor det at være i naturen gør noget helt særligt ved mig. Under min yogalæreruddannelse har jeg undervist mine kolleger og brugt min viden hos de udsatte borgere, jeg kommer hos, hvilket er meningsfuldt og virksomt.

Min tilgang til yoga er; at krop og sind hænger uløseligt sammen, hvilket vi skal være bevidste om, når vi søger indre balance samt agerer i verden omkring os.

Det er forskelligt hvad kroppen og sindet har brug for fra dag til dag, så jeg varierer min praksis så vidt muligt fra styrkepræget og dynamisk Ashtanga til passiv yinstræk. Som yogalærer ønsker jeg at sprede både energi og ro!

Tina´s  uddannelse

Uddannet på Yogauddannelsen i Århus 250 timer 11.07.2020.

Supervisor/coach 2015.

8 ugers MBSR forløb 2015 ( og har en daglig mindfulness egenpraksis)

Pædagog 2006.


heartofyoga_herteop_outline.png

ER OVERTAGET AF

logo-hvid-2-1-0d882626

Viborgvej 161 A, 8210 Århus V (Gratis parkering ved døren)
Samavesa Yoga studio kan kontaktes på:

https://samavesayoga.dk

* * *

COOKIES:
Ja, vi bruger cookies (det er ganske harmløst, du kan læse mere om det her)

* * *

Denne side er bygget med Simplero.