Yoga Nidra og Slow Flow har du mulighed for at kombinere fokusset på ånderæt, rolige bevægelse og afspændig af krop og sind.


hatha2

Yoga Nidra og Slow Flow

  • Åbent hold for alle.
  • Du kan starte når du vil.

DYNAMIK: 5 AF 10

Yoga Nidra er en ældgammel meditationsform, der inducerer dyb afspænding af krop og sind. Du behøver ikke have tidligere erfaring med meditation for at opleve den umiddelbare effekt af yoga nidra (som med andre meditationsformer, er der visse effekter, der opstår ved længere tids praksis). Tværtimod er yoga nidra en meditationsteknik, der giver begyndere mulighed for at komme i en dyb meditativ tilstand, der ellers kan tage flere års regelmæssig praksis inden for andre former for meditation.

Yoga nidra udføres traditionelt liggende i savasana, og kræver blot, at du med åbenhed lytter til den guidede meditation. Yoga nidra kan bringe dig i tilstanden mellem søvn og vågen, hvor kroppen er i dyb hvile, og der opstår en naturlig meditativ respons i hjernen.

Yoga nidra kan anvendes til at give sindsro, afslapning, bryde med negative mønstre eller til at opnå selvrealisering - det er op til dig, hvad der er intentionen med din praksis.

I Slow Flow er der fokus på åndedrættet og rolige bevægelser, der er med til at forberede krop og sind til meditation. Selvom tempoet er sat ned, er dele af sekvenserne opvarmende og styrkende, da dette kan være med til at øge kapaciteten til at slappe af i yoga nidra. Hvert hold er tilrettelagt til at klargøre kroppen til en peak stilling, og har således et bestemt fokus eller tema for hver gang. 

Du finder dine undevisere og holdskema herunder.

Elena Holdskema

heartofyoga_herteop_outline.png

ER OVERTAGET AF

logo-hvid-2-1-0d882626

Viborgvej 161 A, 8210 Århus V (Gratis parkering ved døren)
Samavesa Yoga studio kan kontaktes på:

https://samavesayoga.dk

* * *

COOKIES:
Ja, vi bruger cookies (det er ganske harmløst, du kan læse mere om det her)

* * *

Denne side er bygget med Simplero.